Середа, 2024-04-24, 9:52 AM
Вітаю Вас Гість | RSS


Відділ з питань гуманітарної політики
(освіта, культура, туризм, молоді та спорту)
Борівської селищної ради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 17
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


11:28 AM
Дівочий міні-футбольний турнір

25-26 вересня 2021 року в смт. Андріївка пройшов шостий традиційний турнір з міні-футболу серед дівочих команд WV-14 приурочений до Міжнародного Дня миру, в якому взяли участь шість команд: «Валькірії» - смт. Андріївка Донецька ОТГ; «Валькірії-2» - смт. Андріївка Донецька ОТГ; «Олімпік» - с. Вербівка Балаклійська ОТГ; «Тесла» - м. Харків;  «ДЮСШ ім. Бутковського» – м.Полтава; «Атлет» - смт. Борова. Регламент змагань – колова система, тому всі команди мали змогу перевірити міцність команд один в одного.

В цьому турнірі наші дівчатка в двох іграх, ведучи з рахунком 1:0, прикро поступилися 1:2 команді «Тесла» та «ДЮСШ ім. Бутковського» (голи: Молчанова Саша(2) і програли місцевій команді «Валькірії». В наступних двох іграх були впевнені перемоги над командами: «Валькірії-2» з рахунком 3:0 (Молчанова Саша, Мальцева Наташа, Хмельницька Єва) і над Олімпіком 6:4 (Молчанова Саша [2], Мальцева Наташа [2], Голик Валерія, Козловська Юліана).

За результатами змагань місця розподілилися в такому порядку: I-Валькірії = 12 очок; II - «Тесла» = 10 очок; III - «Атлет» = 6 очок; 4 = «ДЮСШ. Ім. Бутковського»;               5 = «Валькірії» - 4 очка; 6 = «Олімпік» – 2 очка. Чемпіон та призери змагань отримали кубки, медалі відповідного ґатунку, вимпели команди «Валькірії», а всі інші команди отримали пам’ятні медалі та кубки шостого турніру. Два дні змагань учасників пригощали польовою кашею, чаєм та солодощами.

Хочеться зауважити, що рівень дівочого футболу рухається вперед широкими кроками, майстерність дівчаток з роками підвищується. Декілька років тому ми впевнено боролися за I місце, а зараз дуже важко потрапити до трійки призерів. Багато команд переходить на професійний рівень (спортивна форма, професійні м’ячі, участь в різноманітних турнірах та Чемпіонаті України). На все це потрібні немалі кошти. Керівництво Борівської громади також надає певну допомогу нашим дітям, щоб вони відчували турботу про себе.

Від імені тренерського складу команди «Атлет» хочеться висловити велику вдячність керівництву голові Борівської селищної ради Тертишному О. В. та депутатському корпусу) відділу з питань гуманітарної політики (Бондарівській Т.Ю.) народному депутату Кириченко М. О. батькам дітей за підтримку команди «Атлет» та надану можливість взяти участь у дводенному Всеукраїнському турнірі. Також команда «Атлет» дякує водію шкільного автобуса Титаренко О. Д. за безпечну поїздку на змагання.

Переглядів: 85 | Додав: shevroletcamaro1997 | Теги: міні футбол, дівочий міні футбол, Футбол | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Якість освіти
Календар
«  Вересень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода
Погода
Соціальні Мережі
Список закупівель

ВзПГПБСР © 2024
uCoz